Integritetspolicy

Fair Finance Guide är ett initiativ som drivs av organisationen Sveriges Konsumenter i partnerskap med Amnesty International, Diakonia, Fair Action och Naturskyddsföreningen. Sveriges Konsumenter är personuppgiftsansvariga och skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk dataskyddslagstiftning. Vi gör det genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Vår behandling av dina personuppgifter grundar sig på ditt samtycke till denna policy.

Skydd av personuppgifter

Om du vill skicka ett meddelande till en bank ombeds du fylla i ditt namn och din e-postadress. Banken kommer att se ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka ett svar till dig. Vi använder inte din information i något annat syfte än att skicka meddelandet till den bank du väljer samt för statistiskt underlag. Dina uppgifter används inte av oss för att skicka marknadsföringsmaterial och vi ger eller säljer inte dina uppgifter vidare.

Cookies

Cookies är små bitar av information som din webbläsare lagrar på din dator. Fair Finance Guides webbsida använder cookies för att statistiskt kunna se hur tjänsten används och göra förbättringar. Statistiken används även för att mäta och rapportera hur de olika funktionerna används. Du kan i inställningarna för din webbläsare ange om du accepterar att cookie-filer placeras hos dig eller ej.

Dina rättigheter

Du har rätt att en gång om året kostnadsfritt få besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Vi är även skyldiga att på din begäran rätta, radera eller begränsa vår behandling av dina personuppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till denna policy. Om du vill göra det eller har frågor om policyn är du välkommen att kontakta oss på info@fairfinanceguide.se.

Om våra granskningar och innehållet på webbplatsen

Fair Finance Guide drivs av Sveriges Konsumenter i partnerskap med Amnesty International, Diakonia, Fair Action och Naturskyddsföreningen. Organisationerna är gemensamt ansvariga för innehållet på webbplatsen. Eftersom granskningsmetoden är internationell står inte de svenska organisationerna nödvändigtvis bakom alla enskilda krav och principer som den innehåller. För varje fallstudie som görs ansvarar den av organisationerna som leder och genomför fallstudien. Slutsatser och rekommendationer delas inte nödvändigtvis av alla organisationer.

Policyn uppdaterades senast: 24 maj 2018

Tack för att du delar!

×